top of page
juridisch advies

Juridisch advies op maat bij BREFIBO

UW PARTNER IN RECHT EN ZAKELIJKHEID

Bij Brefibo begrijpen we dat juridische kwesties een integraal onderdeel zijn van zakendoen, of u nu een eenmanszaak, vennootschap, of bedrijfseigenaar bent. Daarom bieden we uitgebreid juridisch advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat uw zakelijke belangen worden beschermd en geoptimaliseerd.

Onze juridische diensten

Wij hebben een team van ervaren juristen en advocaten dat u bijstaat en adviseert op verschillende juridische gebieden, waaronder:

 

  • Revisie en opmaak statuten van een vennootschap: onze experts herzien en actualiseren uw statuten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de meest recente wettelijke vereisten en passen bij uw zakelijke doelstellingen.

  • ​Juridische begeleiding bij overstap van eenmanszaak naar vennootschap: als u overweegt om over te stappen van een eenmanszaak naar een vennootschap kunnen wij u helpen bij alle juridische aspecten van deze overgang.

  • Opmaak huishoudelijk reglement en/of aandeelhoudersovereenkomst: wij kunnen huishoudelijke reglementen en aandeelhoudersovereenkomsten opstellen die de interne werking van uw vennootschap reguleren en mogelijke geschillen voorkomen.

  • Bedrijfsovername en/of overname van aandelen: onze juridische experts kunnen u begeleiden bij bedrijfsovernames en aandelentransacties, en zorgen ervoor dat deze juridisch correct en voordelig voor u zijn.

  • Juridische begeleiding bij herstructurering van vennootschappen: of u nu een fusie, splitsing of verandering van vennootschapsvorm overweegt, wij bieden gedegen juridische begeleiding om ervoor te zorgen dat de herstructurering soepel verloopt.

  • Huurcontracten: als u huurcontracten voor uw bedrijfsruimte moet opstellen of herzien, kunnen onze juridische experts u adviseren om ervoor te zorgen dat uw belangen worden beschermd.

  • Contracten inzake lening: wij kunnen u helpen bij het opstellen van leningsovereenkomsten en adviseren over financiële transacties.

  • Algemene factuur- of verkoopsvoorwaarden: wij zorgen ervoor dat uw algemene voorwaarden volledig in overeenstemming zijn met de
    wet en passen bij uw zakelijke behoeften.

Zakelijke bijeenkomst
Brefibo
Neem contact op
Brefibo

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij Brefibo staan wij klaar om u te begeleiden in elke fase van uw zakelijke reis, waarbij we juridische risico's minimaliseren en kansen maximaliseren. Onze juridische experts bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat u mag vertrouwen op juridische zekerheid en succes in uw zakelijke activiteiten. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel juridisch advies. Uw zakelijke gemoedsrust is onze prioriteit.

bottom of page