top of page
Brefibo diensten

Professionele startersbegeleiding bij BREFIBO

UW SUCCESVOLLE BEGIN

Heeft u de moedige beslissing genomen om uw eigen bedrijf of praktijk te starten? Een spannende reis staat voor de deur, maar we begrijpen dat de juridische, financiële en boekhoudkundige aspecten van het ondernemerschap soms overweldigend kunnen zijn. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Bij Brefibo bieden we deskundige startersbegeleiding om u te helpen uw zaak met vertrouwen op de rails te krijgen.

Een zakelijke bijeenkomst
logo-en-vormen-Brefibo_edited.png
Brefibo

Uw coach voor starters

Onze starterscoach is er om u bij te staan, of u nu advies nodig heeft over investeringen, het kiezen van de juiste ondernemingsvorm, het opzetten van uw boekhouding of strategische financiële begeleiding. Wij voorzien u van praktische tips en adviseren u op financieel en strategisch gebied, zodat u zich kunt concentreren op de succesvolle lancering van uw onderneming.

Brefibo

Advies op maat

Geen twee starters zijn hetzelfde, en daarom bieden wij advies op maat dat perfect aansluit op uw behoeften. Van het opstellen van een financieel plan tot het regelen van opstartformaliteiten, van het beheren van uw boekhouding tot het indienen van fiscale aangiftes – wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van alle administratieve en wettelijke verplichtingen die relevant zijn voor uw branche.

Begeleiding van a tot z

Als starterscoach bij Brefibo mag u rekenen op uitgebreide ondersteuning, net zoals meer dan 800 andere starters die we jaarlijks begeleiden.

Onze begeleiding omvat onder andere:

  • Accountancy en boekhouding: we helpen u niet alleen met cijfers, maar bieden ook strategisch advies om uw financiën te optimaliseren.

  • Fiscaal advies: we begeleiden u bij directe en indirecte belastingen, zodat u fiscaal geoptimaliseerd blijft.

  • Financieel-strategisch advies: bij elke mijlpaal die invloed heeft op uw groei of financiële gezondheid staan wij aan uw zijde met advies.

  • Omgevingsadvies: we voorzien u van omgevingsadvies om helderheid te scheppen in de complexe wereld van regelgeving.

  • Zakelijk-juridisch advies: onze juridische experts bieden advies specifiek voor startende ondernemers.

  • Bedrijfsovername: als u een bestaand bedrijf wilt overnemen, begeleiden we u bij het hele proces.

  • Internationaal ondernemen: met onze expertise in internationaal ondernemen betreedt u de wereldmarkt met vertrouwen.

  • Startersadvies: voor een vlotte en probleemloze start van uw onderneming bieden we begeleiding en advies op maat.

Mannen met Calculator
Brefibo
Neem contact op
Brefibo

VRAAG MEER INFORMATIE

Bij Brefibo geloven we dat een solide start de weg effent voor een succesvolle toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis als ondernemer te beginnen met de juiste begeleiding en ondersteuning. Uw succes is ons doel.

bottom of page